Foto: Serneke
Publicerat 16 oktober, 2018

Serneke rekryterar affärsutvecklare

Linda Schuur är ny affärsutvecklare på Serneke, med ansvar för stadsbyggnad och arkitektur. Rollen är ny på bolaget.

Rekryteringen av Linda Schuur är enligt Serneke ett viktigt led i bolaget utvecklingsplan att ta ett helhetsgrepp om samhällsbyggandet.

[ Annons ]

– Vi vill fortsätta att öka kvalitén och öppna upp för nya innovativa lösningar. Linda Schuur har ett stort engagemang för arkitektur och stadsutvecklingsfrågor både i Sverige och internationellt, säger Patrik Lindström vd för projektutveckling.

Linda Schuur har en masterexamen från Chalmers och kommer närmast från C.F. Møller. Hon har även initierat och drivit STHLMNYC sedan 2014, en plattform för samverkan inom stadsplanering och arkitektur mellan Stockholm och New York.

– Jag brinner för stadsplanering och arkitektur. Branschen behöver bredda sig och implementera fler perspektiv för att uppnå kvalitativt byggande. Jag ser fram emot att få kombinera affärsmässighet och tillväxt med arkitektur, stadsbyggnad och innovativa lösningar. Att få göra detta i ett framtidsfokuserat företag som Serneke, driva på utvecklingen av vår byggda miljö och bidra till en positiv samhällsutveckling ska bli jättekul, säger Linda Schuur.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]