Bild: Serneke
Publicerat 15 januari, 2020

Serneke bygger mer i Näsby Slottspark

Serneke 68 bostäder i två nya etapper i Näsby Slottspark. Beställare är NIam och det hela beräknas vara klart under det sista kvartalet 2021.

Enligt planen för Näsby Slottspark i Täby utanför Stockholm ska 350 bostäder växa fram i tre nya områden, Södra respektive Norra Parken samt Strandängarna. Det nya avtalet gäller nya bostäder i Södra parken och består av tre- och fyrarumslägenheter med stora balkonger eller terrasser avsedda för boende i åldern 55 år och äldre. Serneke är redan aktivt i området i form av en byggnation i Norra Parken, med flerfamiljshus och parhus.

[ Annons ]

? Vi är glada över det fortsatta förtroendet från Niam och att vi får påbörja produktionen av bostäderna även i området Södra parken. Det är en fantastisk miljö att arbeta i och de nya bostäderna kommer hålla en hög kvalitet, säger Göran Viklund arbetschef på Serneke.

Entreprenadkontraktet är en fortsättning på ett samverkansavtal mellan Serneke och Niam. Byggnationen av bostäderna startar omgående och ska enligt plan stå klara under sista kvartalet 2021. Ordersumman inkluderas i orderingången för fjärde kvartalet 2019.

? Försäljningen av våra lägenheter går bra och vi har nu startat ytterligare etapper i Näsby Slottspark. Samarbetet med Serneke har fungerat bra i den tidigare etappen och resultatet motsvarar våra högt ställda förväntningar. Därför känns det bra att fortsätta samarbetet även med Södra Parken, säger Catharina Nordenberg, projektutvecklare på Niam.

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]