Erik Uhlén, ny finanschef, Sehlhall. Foto: Sehlhall Fastigheter.
Publicerat 9 oktober, 2019

Sehlhall anställer finanschef

Sehlhall Fastigheter har anställt Erik Uhlén som finanschef. Han kommer senast från Grant Thornton där han har arbetat som auktoriserad revisor, kontorschef och partner.

Erik Uhlén har en mångårig erfarenhet inom revision och rådgivning åt medelstora och större ägarledda företag, samt noterade bolag. Han har arbetat som kvalificerad revisor på Grant Thornton sedan 2009 och partner på Stockholmskontoret sedan 2011. Han har även varit kontorschef i Gävle och Göteborg. Nu klivar han in i rollen som finanschefför nystartade Selhall Fastigheter.

[ Annons ]

– Erik har under ett antal år arbetat som revisor i flera av våra bolag, och visat på en gedigen finansiell kunskap. Jag är mycket glad över att få välkomna honom till teamet, säger Dan T. Sehlberg, vd och koncernchef för Sehlhall Fastigheter.

– Sehlhall har på kort tid etablerat sig som en stabil samhällsutvecklare, och erbjudandet har tagits emot väl av kommuner och branschkollegor. Det ska bli spännande att bidra till utbyggnaden av Sveriges sociala infrastruktur, säger Erik Uhlén, tillträdande finanschef på Sehlhall Fastigheter.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]