[ Annons ]

Foto: Scandic.
Publicerat 8 september, 2021

Scandic utvecklar sitt coworking-koncept

Scandic tar sitt coworkingerbjudande till nästa steg. Nu välkomnar man coworkare på samtliga hotell att börja arbetsdagen med hotellfrukost inkluderat i priset.

Det nya erbjudandet pilottestades under våren och slog väl ut. Från och med september 2021 tar bolaget därför nästa steg och erbjuder frukost inkluderat i coworkingkonceptet på samtliga av hotellkedjans hotell.  

– Det senaste året har lärt oss att en arbetsdag inte behöver börja med stress och rusningstrafik till kontoret, men även att vi behöver mer dynamiska miljöer än hemmakontoret för att få inspiration. Att börja sin dag med en avslappnande och lyxig frukost på hotell kan vara den bästa starten på en bra arbetsdag och ett frukostmöte ett perfekt sätt att börja bygga upp sitt nätverk efter över ett och ett halvt år av pandemi, säger Anna Spjuth, Chief Commercial Officer på Scandic Hotels Group.

[ Annons ]

Coworkingytorna är utrustade med wifi, kaffemaskin och tillgång till en lugn miljö för bästa arbetsro. Hotellen erbjuder olika arbetsytor beroende på användarens behov – allt från lobbyjobb i loungen till mer lugna arbetsmiljöer. Även privata arbetsytor finns tillgängliga på förfrågan. Erbjudandet finns tillgängligt för drop-in gäster, såväl som för små och stora företag, som för sina anställdas räkning söker alternativa kontorslösningar för effektivt arbete, samarbete och nätverkande.

– Både små och större företag söker en ökad flexibilitet för sina medarbetare, oavsett om det är på arbetsplatsen eller på distans. På våra hotell kan vi erbjuda dynamiska, flexibla, kostnadseffektiva arbetsytor och miljöer närmare hemmet eller på resan, något som visat sig vara mycket populärt, säger Anna Spjuth.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]