Foto: Scandic
Publicerat 30 oktober, 2018

Scandic Örnsköldsvik byggs ut

Scandic och fastighetsägaren Midstar bygger om Scandic Örnsköldsvik. Förutom att bygga 60 nya rum planerar man även att renovera befintliga ytor.

Utbyggnationen blir i form av en helt ny huskropp, där de 60 nya rummen ska byggas. Utöver detta ska fasaden fräschas upp, samtidigt som man planerar att utöka restaurangen och lobbyn. Man ska även bygga en helt ny konferensavdelning.

[ Annons ]

Byggstart är satt till nu i höst och arbetet ska vara färdigt under 2020.

– Vi ser en spännande utveckling i Örnsköldsvik och det gör att vi tillsammans med Midstar Hotels vill satsa på att utveckla och utöka verksamheten. Den nya konferensavdelningen och restaurangen gör att vi kan ta större grupper och möten än vi kunnat tidigare och när det är klart kommer vi att kunna erbjuda både hitresta gäster och lokalbefolkningen en riktigt härlig hotellupplevelse, säger Anders Nilsson, hotelldirektör Scandic Örnsköldsvik.

– Vi är överlyckliga att äntligen få förverkliga den plan som funnits under en längre tid att utveckla och skapa ett större modernt fullservice-hotell som kan möta den växande efterfrågan som finns i Örnsköldsvik. Hotellet kommer i framtiden ha en fantastisk möjlighet och bli mer attraktivt för större evenemang och grupper i olika storlekar vilket även i sig bidrar till Örnsköldsvik som helhet säger Peter Tengström, partner och vd Midstar.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]