Scandic Grand Central kommer att förvandlas till ett hotell i Depeche Mode-anda i samband med att musikgruppen inviger sin turné på Friends arena. Foto: Scandic.
Publicerat 12 oktober, 2016

Scandic förvandlas till Depeche Mode-hotell

Depeche Modes världsturné har premiär på Friends Arena den 5 maj i Stockholm. I samband med konserten ingår Scandic och Live Nation ett samarbete för att förvandla hotellet Grand Central till ett Depeche Mode-hotell.

– På Grand Central står musiken i fokus och det är verkligen roligt att tillsammans med Live Nation få erbjuda Depeche Mode-fans en konsertupplevelse utöver det vanliga. Vi satsar stort från hotellets sida och kommer göra allt för att fansen ska få med sig ett minne för livet, säger Helena Söderberg, hotelldirektör, Grand Central. 

[ Annons ]

Gäster som bokar VIP-paketet Global Spirit Experience Package kommer få specialframtagna Depeche-prylar, en förfest och transfer till arenan.

Dessutom kommer själva hotellet att förvandlas till ett fan-hotell med en ”Depeche Mode-branding”. Rummen på Grand Central kommer att bäddas med en specialframtagen Depeche Mode-kudde som gästerna sedan får ta med sig hem.

– Vi vill hela tiden hitta nya sätt att ge fansen en upplevelse som sträcker sig mycket längre än det som händer på scenen. Vi har länge samarbetat med Scandic och vi är superglada och peppade på att de med sin höga ambition också vill vara med på en så här unik paketering av vårt gemensamma erbjudande, säger Thérese Liljedahl, nordisk marknadschef på Live Nation.

Biljetterna och försäljning av hotellpaketen släpps den 17 oktober kl. 10.00.

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]