Foto: Studentbostäder i Sverige.
Publicerat 21 april, 2020

SBS rekryterar dubbelt

Studentbostäder i Sverige (SBS) rekryterar Jonas Hallström till rollen som fastighetsförvaltare för region Syd och Kristina Brunell Andersson till ny ekonomi- och administrativ chef.

Jonas Hallström kommer närmast från rollen som fastighetsförvaltare på Samhällsbyggnadsbolaget i Norden (SBB) och bland annat en bakgrund från Heimstaden och Amasten i roller som områdeschef och fastighetschef. Han får nu ett övergripande ansvar för att utveckla SBS fastighetsbestånd i södra Sverige och stärka den lokala dialogen med hyresgäster. Region Syd innefattar fastighetsbeståndet i Skåne, Blekinge, Småland, Västergötland och Värmland.

Kristina Brunell Andersson rekryteras från fastighetsbolaget Urbano där hon hade en liknande roll. På SBS får hon ansvar för att utveckla ekonomi- och administrativa funktioner, med fokus på att bygga upp, digitalisera och skapa en kostnadseffektiv organisation som kan möta upp bolagets framtida behov inom området. Hon har även arbetat som ekonomichef för Domarbo Skog AB, ett företag inom Anders Wall-sfären som till största delen verkar inom fastighets- och skogsbranschen.

[ Annons ]

– Vi jobbar nu intensivt med att stärka vår förvaltning och organisation internt för att kunna komma ännu närmare våra hyresgäster. Med sina respektive kompetensområden och långa erfarenhet av fastighetsbranschen kommer Jonas och Kristina att bli viktiga tillgångar för SBS utveckling in i framtiden, säger Rebecka Eidenert, vd för Studentbostäder i Sverige.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]