Anders Nyström, vd på Savills i Sverige. Foto: Savills
Publicerat 23 oktober, 2017

Savills rekryterar affärsområdeschef

Fastighetsrådgivningsbolaget Savills startar upp sin hyresgästrådgivningsenhet i Sverige. Samtidigt rekryteras Anders Henningsson som affärsområdeschef.

Savills rekryterar Anders Henningsson som ny affärsområdeschef. Som hyresgästrepresentant, eller Head of Occupier Services, ansvarar han för bolagets nya hyresgästrådgivningsenhet från och med mitten av februari 2018.

[ Annons ]

– Med Occupier Services som tjänst skapar vi ytterligare bredd i vårt tjänsteutbud och fortsätter att bygga Savills varumärke i Sverige och Norden. Att starta med denna tjänst ligger i tiden och är ett uppskattat tillskott för våra ägare och kollegor runtom i världen, säger Anders Nyström, vd och koncernchef på Savills i Sverige.

Anders Henningsson har 20 års branscherfarenhet och driver just nu egen konsultverksamhet. Tidigare har han varit seniorkonsult på Niras och ansvarat för hyresgästrådgivning på C&W.

– Vår målsättning är att skapa affärsnytta främst genom att företräda våra uppdragsgivare i den del som rör själva hyresförhandlingen och på det sättet nå bästa möjliga uppgörelse i varje specifik affär, säger Anders Henningsson.

 

 

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]