Bild: Savills
Publicerat 24 maj, 2018

Savills samarbetar med Bocksjö

Savills tar hand om uthyrningen av Bockasjös logistikfastigheter på Landvetter flygplats och Hisingen i Göteborg. I avtalet ingår även uthyrning av fastigheter i Eskilstuna Logistikpark.

Landvetter Logistikpark är ett joint venture mellan Bockasjö och Swedavia. Byggnaderna, uppförs efter att hyresavtal tecknats och får en uthyrningsbar yta om totalt 100 000 kvadratmeter.

[ Annons ]

På Hisingen utvecklar Bockasjö fem logistikfastigheter, varav en är färdigställd och uthyrd i sin helhet och ytterligare en är färdigställd och uthyrd till drygt hälften.

– Vi är mycket glada över att ha fått förtroendet att arbeta med Bockasjö. Vi ser mycket fram emot att hjälpa både vår uppdragsgivare men även hyresgäster att maximera fastigheterna efter deras verksamheter, säger Linda Persson ansvarig för uthyrning inom Industri och Lager/Logistik på Savills i Sverige.

I Eskilstuna Logistikpark ska Savills arbeta med uthyrningen av två logistikfastigheter som Bockasjö bygger efter att hyreskontrakt tecknats. Dessa får ytor om 31 500 kvadratmeter respektive 27 000 kvadratmeter.

– I januari drog vi igång vår satsning med uthyrningstjänster inom Industri och Lager/Logistik genom att anställa Linda Persson som är mycket etablerad och erfaren inom området och nu har vi vunnit vårt första större uppdrag i Göteborgsområdet, säger Gabrielle Hemmerlind, Uthyrningschef på Savills.

Bockasjös vd, Joakim Hedin, är nöjd med valet av Savills

– Vi ser fram emot samarbetet med Savills och Linda Persson. Bockasjö satsar starkt och offensivt på Västsverige med utvecklingsprojekten på Landvetter och Hisingen, Sveriges mest attraktiva logistikregion. Att vi även säkrat mark i Eskilstuna Logistikpark ger oss möjligheten att erbjuda våra hyresgäster och tilltänkta kunder ett ypperligt läge för Stockholm och Mälardalsdistribution. Vi är övertygade om att Savills kommer att vara en professionell partner till oss i att erbjuda högmoderna lagerlogistklösningar för våra nuvarande och framtida hyresgäster, säger han.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]