[ Annons ]

Savills har rekryterat Johan Bernström som ny chef för transaktionsteamet med placering på Stockholmskontoret.
Publicerat 3 november, 2011

Savills får ny transaktionschef

Savills har rekryterat Johan Bernström som ny chef för transaktionsteamet med placering på Stockholmskontoret.

Johan Bernström, som är civilingenjör från KTH och civilekonom från SU, har gedigen erfarenhet av transaktionsrådgivning från Leimdörfer och Persen Skei. Närmast har Johan varit principal på NEP Partners, samt tidigare analytiker på JLL och Aberdeen Property Investors.

[ Annons ]

Johan Bernström har rollen som Director och Head of Investments med fokus på att bygga upp transaktionsteamet till ett av de ledande i Sverige. Johan kommer också ha kontakten med Savills internationella kunder och kunder inom andra affärsområden såsom förvaltning, uthyrning och värdering för att integrera serviceutbudet.

– Savills befinner sig i en stark tillväxtfas och har de senaste 12 månaderna genomfört transaktioner med ett underliggande fastighetsvärde överstigande sex miljarder kronor i Sverige.Savills befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas och det känns mycket intressant att få leda transaktionsteamet i detta arbete, säger Johan Bernström.

– Vi är mycket glada att ha lyckats rekrytera Johan, som med sin transaktionserfarenhet och sitt kontaktnät kommer att kunna ytterliga stärka Savills ställning i marknaden”, säger Ulf Nilsson, VD för Savills Sweden.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]