Foto: Profi Fastigheter.
Publicerat 19 mars, 2019

Samsung flyttar in på Bredden

Profi Fastigheter hyr ut 1 000 kvadratmeter till Samsung Service i arbetsplatsområdet Bredden. Tillträde sker under årets andra kvartal.

Bredden, före detta Infra City, i Upplands Väsbys är arbetsplats för fler än 3 000 personer på nära 200 företag arbetar. Nu får de alltså sällskap av Samsung Service, som flyttar in på 1 000 kvadratmeter.

[ Annons ]

– Vi välkomnar åter Samsung Service till Bredden och tycker det extra roligt när en hyresgäst återkommer efter några års frånvaro. Uthyrningen till Samsung Service är ytterligare ett bra exempel på vårt erbjudande i Bredden för företag som värdesätter hög tillgänglighet och goda kommunikationer, säger Erik Löfberg, chef aktiv förvaltning Profi Fastigheter.

Profi Fastigheter utvecklar just nu Bredden till en levande stadsdel genom genom att omvandla befintliga outnyttjade byggrätter för kontor och handel till bostäder och service.

Totalt planerar man för 1 800 bostäder i området.

– Utvecklingen av Bredden kommer att skapa stora mervärden för kommunen. Vårt mål är att omvandla området till en myllrande och levande stadsdel. Just den omvandlingen har inte gjorts på många ställen i världen. Ofta byggs bostäderna först och sedan handelsområdet. Här gör vi precis tvärtom, sa Profi Fastigheters vd, Thomas Sipos i samband med att planerna för Bredden offentliggjordes under förra året.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]