[ Annons ]

SABO:s avgående vd Kurt Eliasson. Foto: SABO
Publicerat 3 december, 2015

SABO söker ny vd

Kurt Eliasson går i pension från tjänsten som vd för bransch- och intresseorganisationen SABO. Styrelsen har inlett rekryteringen av en ny vd och Kurt Eliasson arbetar kvar tills ny person är på plats.

– Jag har haft fantastiska år på SABO med allt från nya allbolagen till Kombohusen. Att ha varit med om att utveckla allmännyttan i samarbete med medlemsföretagen har varit en förmån, säger Kurt Eliasson.

[ Annons ]

Kurt Eliasson fyllde 65 år i våras och tidpunkten för att avisera sin pensionering från SABO är vald med omsorg. Organisationen har påbörjat arbetet med ett nytt idéprogram och en ny vd kommer ha möjlighet att påverka det arbetet. En ny styrelse för SABO är på plats sedan i våras och nästa kongress är 2017.

– Kurt Eliasson har arbetat både nationellt och internationellt. Han har betytt oerhört mycket för SABOs utveckling, både när det gäller stöd till medlemsföretagen och det opinionsbildande arbetet för bättre villkor för hyresrätten och allmännyttan, säger Leif Jakobsson, ordförande i SABO.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]