Bild: Kungsleden.
Publicerat 26 februari, 2020

Så blir Kungsledens nya huvudkontor

Kungsleden flyttar sitt huvudkontor till den egna fastigheten Rotterdam 1 i Värtahamnen i Stockholm. Byggnaden är belägen i bolagets egna utvecklingsprojekt The Rotterdam District

Det nya huvudkontoret är 1 400 kvadratmeter stort, och Kungsleden beskriver det som innovativt och inspirerande, med plats för spontana möten i flera olika lounger och pocket parks. Kontoret utrustas även med utrymmen för koncentrationskrävande arbete, ett ljusterapirum och en yogasal.

[ Annons ]

– Vi är föregångare inom kontor och vill skapa ett nytt innovativt showroom som kan inspirera kunder, investerare, medarbetare och besökare. Genom flytten ser vi till att tillsammans med våra hyresgäster utveckla Värtahamnen till ett kreativt nav och attraktivt affärsdistrikt, säger Biljana Pehrsson, vd på Kungsleden.

The Rotterdam District består totalt av runt 21 000 kvadratmeter uthyrningsbar kontorsyta, med restaurang samt möjlighet till café eller servicebutik. Till det nya affärsdistriktet finns goda förbindelser med kollektivtrafik och bil.

Kungsleden planerar att flytta in i sitt nya huvudkontor 2021, och uthyrningsgraden är i och med detta avtal på cirka 75 procent och Kungsleden planerar att flytta in 2021.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]