[ Annons ]

Foto: Shutterstock.
Publicerat 9 april, 2018

Rinse öppnar i Cityhuset i Eskilstuna

Cityhuset i Eskilstuna stärker sitt serviceerbjudande med snabbväxande frisörkedjan Rinse. Kedjan finns sedan tidigare på 13 platser runt om i Sverige. Nu öppnar de sin första salong i Eskilstuna.

– Rinse har idag 13 salonger på ställen som Emporia i Malmö och Stureplan och Bromma Blocks i Stockholm. Vi är oerhört glada över att nu etablera oss i absolut bästa cityläget i Eskilstuna. Cityhuset har ett centralt läge mitt i Eskilstuna med en modemedveten målgrupp som passar Rinse väldigt bra, säger Özcan Isik, etableringsansvarig på Rinse.

[ Annons ]

Salongen kommer att erbjuda särskilda klipptjänster till barnfamiljer och har både drop-in-tider och bokningsbara tider. De minsta barnen får klippa sig i Ferarristolar och kan spela spel på salongens spelstationer.

– Vi är mycket glada att Rinse har valt att etablera sig i Cityhuset och därmed öppna sin första salong i Eskilstuna. Det förstärker serviceutbudet i Cityhuset som är en viktig del av vår strategi framåt för att utveckla ett modernt stadsliv i hjärtat av Eskilstuna. Rinse kommer passa mycket bra in i huset, säger Christina Engström, centrumchef för Cityhuset.

Salongen öppnar under våren 2018 med sex till sju heltidsanställda.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]