[ Annons ]

Foto: Hemsö
Publicerat 13 november, 2019

Rikshem rekryterar transaktionschef

Andrea Cedwall är ny transaktionschef på Rikshem. Hon kommer närmast från Hemsö, där hon haft samma roll.

Andrea Cedwall har en lång bakgrund i fastighetsbranschen, närmast nio år på samhällsfastighetsbolaget Hemsö där hon haft ansvar för den svenska och finska marknaden.

[ Annons ]

– Rikshem har en stabil och bred portfölj inom samhällsfastigheter och bostäder, något som jag ser fram emot att fortsätta utveckla. I min nya roll kommer jag att fokusera på helhetsaffären samt att driva ett strukturerat, affärsdrivet ledarskap, säger Andrea Cedwall, som även har en bakgrund på fastighetsbolaget Kungsleden.

Petter Jurdell, chef affärs- och hållbarhetsutveckling på Rikshem, säger i ett pressmeddelande att företaget i och med rekryteringen av Andrea Cedwall tar nästa steg i att förstärka kapaciteten att genomföra affärer.

– Andrea har precis den bakgrund och erfarenhet som vi sökt med värderingar som stämmer väl överens med våra. Dessutom delar hon vårt intresse och fokus på att utveckla områden med både bostäder och samhällsfastigheter i syfte att bidra till levande stadsdelar och en positiv stadsutveckling. Jag ser framemot att välkomna Andrea till teamet, säger

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]