[ Annons ]

Foto: RIkshem
Publicerat 1 februari, 2019

Rikshem rekryterar inköpschef

Lisa Tingström är ny inköpschef på Rikshem. Hon kommer närmast från Österåkers kommun och rollen som upphandlingschef.

Lisa Tingström har erfarenhet från både privat och offentlig sektor, med en lång bakgrund inom upphandling. Hon lockades av Rikshems fokus på en hållbar affär.

[ Annons ]

– Rikshems höga ambitioner om att driva en affärsmässig och hållbar förvaltning där inköpsavdelningen har en central roll att fylla gjorde att jag sökte tjänsten direkt. Bolagets värderingar stämmer väl överens med mina egna och jag är stolt och glad över att få vara med och bidra till bolagets fortsatta expansion, säger Lisa Tingström.

På Rikshem kommer Lisa Tingström arbeta med utveckling och implementering av långsiktiga inköpsstrategier för bolaget. Hon påbörjar sin tjänst i april

– Med rekryteringen av Lisa Tingström tar vi nu nästa steg i arbetet med att skapa förutsättningar för ett hållbart och långsiktigt inköpsarbete. Med Lisa får vi en kompetent och driven inköpschef med bred erfarenhet av upphandlingar, inköp, och avtal. Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med henne och hälsar henne varmt välkommen till Rikshem, säger Anders Lilja, ekonomichef på Rikshem.

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]