[ Annons ]

Catrin Viksten blir ny chef för samhällsfastigheter på Rikshem.
Publicerat 26 januari, 2022

Rikshem rekryterar Catrin Viksten

I april tillträder Catrin Viksten en nyinrättad tjänst som chef för samhällsfastigheter på Rikshem. Hon kommer även att ingå i ledningsgruppen.  


Det privatägda fastighetsbolaget Rikshems fastighetsbestånd består av cirka 30 procent samhällsfastigheter och 70 procent bostadsfastigheter. Nu förstärker Rikshem kompetensen inom segmentet samhällsfastigheter genom att rekrytera Catrin Viksten, som närmast kommer från tjänsten som försäljningschef på Stenvalvet.  

– Vi har stor potential i våra samhällsfastigheter som vi vill ta vara på och Catrin kommer att bli en viktig förstärkning i vårt arbete med att utveckla denna del av vår verksamhet. Hennes erfarenhet från såväl förvaltning som affärsutveckling och från både fastighetssidan och brukarsidan kommer vara en stor tillgång, säger Anette Frumerie, vd Rikshem.

[ Annons ]

Catrin Viksten har lång erfarenhet från fastighetsbranschen, bland annat från Hemsö, Ersta Fastigheter och Magnolia Bostad. Hon har tidigare arbetat såväl fastighetsförvaltare, som fastighetschef och chef samhällsfastigheter.

– Rikshem har ett spännande bestånd, en professionell organisation och en långsiktighet i affären som jag lockas av. Jag är glad att ha fått förtroende att kliva in i den här nya rollen där min kompetens, med både verksamhets- och fastighetsperspektiv, kommer kunna bidra till Rikshems utveckling inom samhällsfastigheter, säger Catrin Viksten.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]