[ Annons ]

Bild: Rikshem.
Publicerat 6 oktober, 2020

Rikshem och Serneke bygger i Halmstad

Rikshem bygger 92 hyresrättslägenheter i stadsdelen Fyllinge i Halmstad. Byggstart sker under hösten inflyttning är planerad till sommaren 2022.

Projektfastigheten heter Nåden och utvecklas i samarbete med Serneke. De 92 hyresrättslägenheterna uppförs i stadsdelen Fyllinge, ett bostadsområde med natursköna omgivningar beläget strax sydost om Halmstad centrum.

Lägenheterna byggs i en etapp i två friliggande 3 ½-planshus och är fördelade på 1 till 4 rum och kök. Beräknad inflyttning är sommaren 2022.

[ Annons ]

–  Det är roligt att få presentera ännu ett bostadsprojekt i Halmstad, en stad i tillväxt. Efterfrågan på bostäder är stor och vi ser fram emot att snart kunna erbjuda moderna hyresrätter av god kvalitet och bidra till att göra Halmstad ännu mer attraktivt och trivsamt att bo i, säger Håkan Carlsson, fastighetschef Halmstad, Rikshem. 

Ordersumman på cirka 107 miljoner kronor inkluderas i orderingången för tredje kvartalet 2020.

– Det är väldigt glädjande att vi tillsammans med Rikshem lyckats utveckla ett effektivt och bra projekt som nu lett till avtal. Samarbetet med Rikshem har fungerat väldigt bra där fokus hela tiden legat på projektets värden, säger affärschef Viktor Nagenius på Serneke.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]