Viskaholm i centrala Borås där Borås Wäfverier tidigare hade sin verksamhet och där nu Riksbyggen utvecklar bostadsrätter som hyresrätter.
Publicerat 20 mars, 2017

Riksbyggen växer genom uppköp

Genom köpet av 7-Fast ska Riksbyggen bli den ledande aktören inom fastighetsförvaltning i 7-häradsbygden.

Sedan den 17 mars är 7-Fast ett helägt dotterbolag till Riksbyggen.

[ Annons ]

– 7-Fast är ett företag med en hög servicenivå och med många kompetenta medarbetare som vi från Riksbyggen vill ta vara på och utveckla. Det är mycket glädjande att 7-Fast blir ett dotterbolag till Riksbyggen, säger Åsa Martinsson, marknadsområdeschef för Riksbyggen i Knallebygden.

Riksbyggen har sedan en tid varit delägare i 7-Fast men blir nu alltså helägare. Genom förvärvet hoppas man uppnå samordningsfördelar vilket ska komma alla Riksbyggens och 7-Fast kunder till godo.

– Riksbyggen och 7-Fast har redan samarbetat under tre års tid. Det innebär att förvärvet inte kommer att innebära några dramatiska förändringar, säger Åsa Martinsson.

Den lokala kundtjänsten ska fungera som vanligt och samtidigt förstärks servicen med personal från Riksbyggens kundtjänst. Så småningom kommer även 7-Fasts kunder att få tillgång till bemannad kundservice dygnet runt.

 

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]