[ Annons ]

Foto: Riksbyggen
Publicerat 7 mars, 2019

Riksbyggen värvar marknadsområdeschef

Patrik Rosenlund är ny marknadsområdeschef för Riksbyggens bostadsbyggande i Östergötland. Han kommer närmast från Dolphins/Stadium Arena i Norrköping och rollen som klubbdirektör.

Patrik Rosenlund blir ansvarig för byggnationen av både hyres- och bostadsrätter, i bland annat Linköping, Norrköping, Söderköping och Nyköping. Målsättningen är att fördubbla marknadsområdets nyproduktion av bostäder fram till 2023.

[ Annons ]

– Riksbyggen är ett företag med tydliga värderingar kring långsiktighet, trygghet och hållbarhet. Det ska bli väldigt roligt att fortsätta Riksbyggens arbete med att skapa fler nya bostäder i Östergötland och samtidigt kunna bidra till regionens tillväxt, säger Patrik Rosenlund.

Patrik Rosenlund har även en bakgrund som distriktschef för Hyresbostäder i Norrköping och som vd för Svensk Speedway & Isracing AB, SSI AB.

– Patrik har de egenskaper som möjliggör att vi kommer kunna utveckla och fördubbla Riksbyggens leveransförmåga av nya bostäder i Östergötland fram mot 2023, säger regionchef Carl-Henrik Appel.

 

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]