[ Annons ]

Mårten Lilja, vice vd på Riksbyggen, och Johanna Frelin, vd Riksbyggen. Foto: Riksbyggen.
Publicerat 17 september, 2021

Riksbyggen utsedd till Årets bostadsutvecklare

Riksbyggen har utsetts till Årets bostadsutvecklare. Bakom utmärkelsen står Hemnet och syftet är att hylla bostadsbranschens främsta profiler och starkaste insatser.

Årets vinst är den andra i rad för Riksbyggen, som under året även utsetts till Årets Grönaste Varumärke och erhållit förstaplatsen i Nöjdkundindex, NKI.

– Vi är mycket glada och stolta över utmärkelsen Årets bostadsutvecklare” i Guldhemmet. Riksbyggen har en hög ambitionsnivå när det gäller att bygga bostäder med stort fokus på hållbarhet ur många olika perspektiv. Det är väldigt roligt att det arbetet uppmärksammas, säger Johanna Frelin, vd Riksbyggen.

[ Annons ]

Mårten Lilja, vice vd på Riksbyggen och chef för affärsområde bostad, säger att utmärkelsen är ett fint bevis på såväl kundernas som branschens erkännande av bolagets långsiktiga arbete för att skapa rum för hela livet. 

– Vi tror att vårt arbete med att skapa hållbara bostäder samt det faktum att vi tagit en förstaplats i Nöjdkundindex, NKI, har bidragit till att vi nu premieras för andra året i rad med vinst i kategorin Årets bostadsutvecklare, säger han

Juryns motivering

Vinnaren är en samhällsbyggare som verkar i hela landet och bygger i olika upplåtelseformer och för alla åldrar. Med ett imponerande fokus på hållbarhet, ansvarstagande och innovation är detta en förebild för hela branschen.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]