[ Annons ]

Mathias Sandberg, konceptchef Riksbyggens affärsområde bostad. Foto: Riksbyggen.
Publicerat 5 maj, 2021

Riksbyggen tillsätter konceptchef

Mathias Sandberg är ny konceptchef för Riksbyggens affärsområde bostad. Därmed får han bland annat ansvar för utvecklingen av Bonum seniorboende och för att konceptualisera Riksbyggens bostadsrätter och egna hem.

Mathias Sandberg kommer närmast från rollen som regional sälj- och marknadschef inom affärsområde Bostad region Stockholm/Norr/Öst.

– Jag ser fram emot att få vara en del i arbetet med att via ett tydligt konceptarbete anpassa såväl produkter som marknadsföring utifrån våra målgruppers behov och önskemål. På så sätt kan vi stärka Riksbyggens position på marknaden och öka våra volymmål, säger han i ett uttalande.

[ Annons ]

Mathias Sandberg blir också ansvarig för utvecklingen av Riksbyggens hyresrätter. Han kommer även att tillsammans med affärsutvecklare Yvonne Westerlund arbeta med utvecklingen av Riksbyggens koncept för boende för äldre genom Kooperativ hyresrätt.

– Det känns fantastiskt roligt att kunna rekrytera Mathias till jobbet som konceptchef på Riksbyggen. En ökad konceptualisering av Riksbyggens bostäder kommer att göra vårt erbjudande både tydligare och mer attraktivt gentemot såväl privatpersoner, kommuner och investerare, säger Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef affärsområde Bostad.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]