Bild: Riksbyggen/Pressbild.
Publicerat 22 oktober, 2018

Riksbyggen säljstartar i Täby Park

Nu börjar försäljningen av Riksbyggens 111 nya bostäder i Brf Cykelverkstaden i Täby Park.

Nya Täby Park växer fram till en pulserande stadsdel med cirka 6 000 bostäder, butiker, restauranger och parkområden. Brf Cykelverkstaden är Riksbyggens första etapp i Täby Park och består av 111 lägenheter från 1-3 rum och kök.

[ Annons ]

Stort fokus har lagts på de sociala ytorna och hållbarhet. I projektet erbjuds både takterrass, gemensam atriumgård, växthus samt odlingslådor. Brf Cykelverkstaden är en del av Riksbyggens StegEtt-koncept, med mindre, yteffektiva lägenheter som riktar sig framförallt till unga vuxna.

– Riksbyggen arbetar långsiktigt med att bygga nya bostäder med fokus på hållbarhet för att minska bostadsbristen. Det är fantastiskt roligt att vi nu kan börja försäljningen av vad som är startskottet för ett stort antal nya Riksbyggenbostäder i Täby Park, säger Veronica Persson, sälj- och marknadsansvarig för Brf Cykelverkstaden.

Preliminär inflyttning är planerad till försommaren 2021. Först av alla att flytta in är dock de bin som flyttat in i Riksbyggens bihotell som finns vid det kommande projektet.

Säljstarten äger rum i Riksbyggens monter i Täby Centrum tisdagen den 23 oktober med start klockan 17.00.

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]