Foto: Riksbyggen
Publicerat 15 oktober, 2018

Riksbyggen rekryterar ny affärschef

Sofia Enberg är ny affärs- och leveranschef på Riksbyggen, med ansvar för teknisk förvaltning och fastighetsservice.

Sofia Enberg kommer närmast från Wallenius marine och tillträder sin nya tjänst på Riksbyggen den 1 november.

[ Annons ]

– Det är med enorm spänning och ödmjukhet jag ser fram emot att börja på Riksbyggen. För mig är Riksbyggen ett modigt företag med stort fokus på hållbarhet och som tar ansvar och driver samhällsutvecklingen. Jag ser fram emot att få lära mig allt om branschen från mina nya medarbetare och jag hoppas att jag ska kunna bidra genom att skapa rätt förutsättningar för vår gemensamma och företagets utveckling, säger Sofia Enberg i ett uttalande.

Före sin tid på Wallenius marine har Sofia Enberg bland annat varit chef för verksamhetsutvecklingen på IL Recycling.

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]