[ Annons ]

Foto: Riksbyggen.
Publicerat 21 januari, 2021

Riksbyggen rekryterar marknadsområdeschef

Maritha Nordström är ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Norrbotten. Hon kommer närmast från rollen som distriktschef på Samhall i samma län.

Maritha Nordström tillträder sin tjänst den 12 april och blir då ansvarig för en organisation på cirka 75 personer. Marknadsområdet täcker hela Norrbottens län som är landets största län och ytmässigt nära en fjärdedel av Sveriges totala landareal. Kunderna består av både bostadsrättsföreningar, kommuner och andra fastighetsägare.

– Jobbet som marknadsområdeschef på Riksbyggen känns som en viktig och spännande uppgift som jag är glad och stolt över att få ta mig an. Hållbarhet och att bidra till samhällsutveckling på olika sätt är en viktig drivkraft för mig och Riksbyggens värdegrund möter mina värderingar väldigt väl, säger Maritha Nordström.

[ Annons ]

Maritha har lång och bred ledarerfarenhet och kommer närmast från Samhall där hon arbetat som distriktschef för Norrbotten. Hon har också bakgrund från bland annat tillverkande industri där hon ansvarat för utvecklingsarbete inom olika produktområden, allt från elektronik- och trävarutillverkning till industrisömnad.

– Det händer mycket i området som jag kommer att ansvara för, regionen är i en stark utvecklingsfas och det finns stor potential för Riksbyggen här. Med vårt fokus på digitalisering, automatisering och energioptimering kommer vi att vara en viktig pusselbit för att skapa förutsättningar för våra kunder samt inte minst med att bidra till hållbarhet utifrån miljöperspektivet – vi gör skillnad, säger Maritha Nordström.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]