[ Annons ]

20 procent av lägenheterna som förmedlades under sommaren hade digital visning genom film, enligt Bostadsrättsförmedlingen i Stockholms sammanställning. Foto: Shutterstock
Publicerat 9 november, 2020

Riksbyggen övergår till privata visningar

Riksbyggen går över till uteslutande privata visningar av nya bostäder. Detta för att motverka vidare spridning av covid-19. 

De privata visningarna ska enligt Riksbyggen ske med symptomfria medarbetare som håller avstånd. Man rengör även ytor i lägenheterna. Man erbjuder även digitala möten via exempelvis Skype och Facetime.

– Målsättningen är en fortsatt hög produktionstakt av nya bostadsrätter och vi ställer inte in utan vi ställer om. Därför övergår Riksbyggen nu till privata visningar så att alla som vill komma och titta på sin drömbostad kan göra det i lugn och ro och känna sig helt trygg, säger Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef affärsområde Bostad.

[ Annons ]

Riksbyggen har under hösten gått ut med nyheten om en ökad produktionstakt av nya bostäder med 20 procent.

– Det finns ett stort behov av fler bostäder på marknaden, på många håll i landet råder bostadsbrist. Vi har sett en stark efterfrågan på marknaden trots coronapandemin. I tredje kvartalet ökade Riksbyggen försäljningen av bostäder med 14 procent jämfört med förra året och i juli hade vi rekordförsäljning, säger Tobias Dysenius

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]