[ Annons ]

Helena Elfwing, ansvarig kundkommunikation, Anna Rosén affärsutvecklare och Christian Bengtzelius, föreningschef på Riksbyggen. Foto: Riksbyggen.
Publicerat 25 maj, 2021

Riksbyggen lanserar Styrelserummet

Styrelsearbetet i brf:er har förflyttats till digitala kanaler under pandemin. Därför lanserar Riksbyggen nu tjänsten Styrelserummet, där alltifrån möten till kallelse, signering integrerad videolösning ingår.

Tanken med Styrelserummet är att styrelser i bostadsrättsföreningar ska kunna planera och för kommande möten utan att riskera utsätta styrelsekollegor eller bidra till smittspridning. Här kan styrelsen genomföra styrelsemöten digitalt, från kallelse till signering och arkivering av protokoll med integrerad videolösning.

Kunder hos Riksbyggen får testa på tjänsten gratis under hela 2021.

[ Annons ]

– Vi vet att många bostadsrättsföreningar redan hittat ett format för att genomföra styrelsemöten digitalt och detta är vårt bidrag till ett enkelt och kvalitetssäkrat verktyg, säger Helena Elfwing, ansvarig kundkommunikation och kundupplevelser på Riksbyggen.

Styrelserummet ska enligt Riksbyggen även göra styrelsen mindre personberoende eftersom dokumentation på ett ställe.

– Vi ser helheten, tar ansvar för alla delar inom bostadsrättsföreningens verksamhet inklusive styrelsemöten. Vi följer samhällsutvecklingen och tar ansvar genom att erbjuda denna typ av tjänst, säger Christian Bengtzelius, föreningschef på Riksbyggen.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]