[ Annons ]

Foto: Riksbyggen
Publicerat 15 januari, 2018

Riksbyggen flyttar in på Norra kajen i Sundsvall

I mars flyttar Riksbyggen in i nya lokaler i Sundsvall. Därmed fortsätter Diös att utveckla sina fastigheter i det relativt nya området Norra kajen.

Norra kajen är beläget vid det Norra brofästet av den nya Sundsvallbron, och det är alltså dit Riksbyggen flyttar i början av mars. Även Sundsvalls kommun satsar på den nya stadsdelen, med bostäder och förädling av strandpromenaden.

[ Annons ]

– Det känns jättekul att Riksbyggen flyttar in i en av våra fastigheter i utvecklingskvarteret Norra Kajen. Det blir ett modernt kontor med attraktiv mötesmiljö och ligger helt i linje med vår strategi kring stadsutveckling. Läget i Norra Kajen är speciellt med bland annat närheten till centrum och bra förbindelser med bussar. Nu ser vi fram emot att hälsa Riksbyggen välkommen i början av mars, säger Sofie Stark, affärschef, Diös Sundsvall.

Även Patrik Sjödin, marknadsområdeschef på Riksbyggen i Västernorrland, är nöjd med flytten.

– Vi flyttar till en fin lokal i ett spännande och expansivt område. Lokalerna lever också upp till våra krav på tillgänglighet för våra besökare med bra parkeringsmöjligheter. Det nya kontoret ger oss möjlighet att samla våra medarbetare på samma plats. Tidigare har vi suttit utspridda på flera mindre kontor, säger Patrik Sjödin, marknadsområdeschef på Riksbyggen Västernorrland.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]