Foto: Riksbyggen
Publicerat 30 januari, 2019

Riksbyggen bygger höghus i Bandhagen

Bandhagen utanför Stockholm får ett 15 våningar högt bostadshus. Det står klart sedan Riksbyggen fått klart med bygglov för brf Branddammen.

Bostadshuset ska innehålla 70 yteffektiva lägenheter, från små lägenheter med kvadratsmarta lösningar och bra förvaring till stora bostäder med dubbla balkonger, generösa sovrum och möjlighet till extra toalett.

[ Annons ]

Lägenheterna ska även ha flexibla planlösningarna, med möjlighet att exempelvis ta bort en vägg när ett barn flyttar hemifrån, alternativt sätta dit en vägg för att skapa ett hemmakontor.

Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats, och huset har närhet till såväl Högdalens centrum och tunnelbanestationen som till skogar och badplatser.

– Det finns ett behov av fler bostäder i Bandhagen och med Brf Branddammen kan Riksbyggen erbjuda lägenheter som kunden själv i stor utsträckning kan påverka utformningen av. Här kan en trea omvandlas till en tvåa eller en fyra till en trea eller tvärt om, säger Jennifer Ellingsson, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen bostad Stockholm.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]