[ Annons ]

BIld: Riksbyggen
Publicerat 16 januari, 2018

Riksbyggen bygger i Frölunda

Bostadsrättföreningen Slottsberget 3 är den tredje och sista etappen av Riksbyggens projekt i Frölunda. Bygget har en tydlig hållbarhetsprofil, bland annat genom solceller på taken och möjlighet till laddstolpar.

Slottsberget 3 beskrivs som bostadsrätter med en tydlig villakänsla om två till fyra rum och kök samt balkonger i västerläge.

[ Annons ]

– Vi är mycket glada över beskedet att byggandet av detta fina projekt nu kan inledas. I rollen som samhällsutvecklare har Riksbyggen ett långsiktigt engagemang i Frölunda och Göteborg och bibehåller en hög byggtakt i området, säger Martin Lundblad, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad i Göteborg.

Enligt Riksbyggen har fokus även legat på hållbarhetsfrågor. Slottsberget 3 får precis som Riksbyggens nyproduktion i stort certifieringen Miljöbyggnad silver.

– Det är självklart för oss som kooperativt företag att hållbarhet ska genomsyra allt vi gör. Vårt erbjudande, som kombinerar nya välplanerade bostäder med en trygg och långsiktig förvaltning, är väldigt slagkraftigt efterfrågat av många, säger Martin Lundblad.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]