[ Annons ]

Foto: Revelop.
Publicerat 6 september, 2021

Revelop expanderar i Öresundsregionen

Fastighetsbolaget Revelop köper tre fastigheter i Öresundsregionen. Fastigheterna i Malmö, Burlöv och Helsingborg innebär att man på kort tid har förvärvat runt 23 000 kvadratmeter i regionen.

Fastigheterna är till hälften lagerfastigheter och hälften kontor. Samtliga finns på delmarknader med stort förändringstryck och har relativt stora vakanser samt god utvecklingspotential.

– Vi ser stor potential för förvärv i Öresundsregionen som med sina drygt fyra miljoner invånare är Nordens befolkningsmässigt största region. Regionen har en stark underliggande tillväxt driven av omfattande infrastrukturprojekt och bostadsutveckling. Det går i linje med vår strategi att investera i delmarknader med stort förändringstryck, säger Revelops VD Thomas Sipos.

[ Annons ]

Revelop strävar efter att varje fastighet ska genomgå en hållbar resa – från brun till grön. Det leder bland annat till minskad energiförbrukning och lägre CO2-utsläpp. 

– Genom omfattande investeringar skapar vi attraktiva och långsiktigt hållbara byggnader, med distinkt ESG-profil, säger Thomas Sipos.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]