Sweden Green Building Councils nya styrelseordförande Reinhold Lennebo och hans företrädare Monica von Schmalensee. Foto: Sweden Green Building Council
Publicerat 12 maj, 2016

Reinhold Lennebo ny ordförande i SGBC

För sju år sedan var han med och grundade Sweden Green Building Council. Nu tar Reinhold Lennebo med glädje och stolthet över posten som styrelseordförande.

På årsstämman den 11 maj valdes Reinhold Lennebo, vd för Fastighetsägarna Sverige, till ny styrelseordförande för Sweden Green Building Council. Han tar över posten från Monica von Schmalensee, som varit föreningens ordförande sedan dess grundande år 2009.

[ Annons ]

Reinhold Lennebo valdes av en enhällig föreningsstämma och fick stora applåder när valet var klart. Han har tidigare suttit i föreningens styrelse och var en av grundarna för sju år sedan.

– Vi har många utmaningar i samhället och det är med både glädje och stolthet som jag tar ordförandeklubban i en verksamhet som är så betydelsefull för hur vi ska klara utmaningarna i det hållbara samhällsbyggandet, säger Reinhold Lennebo. Det är med stor ödmjukhet och den största respekt som jag närmar mig uppdraget att ta över efter Monica von Schmalensee. Hon har varit så viktig för SGBC:s etablering och utveckling under sina år som ordförande och har dessutom genom sitt engagemang och kunnande satt ribban högt.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]