[ Annons ]

Foto: Reflex Arkitekter.
Publicerat 15 maj, 2019

Reflex Arkitekter öppnar kontor i Göteborg

Efter att ha vunnit flera upphandlingar etablerar sig nu Reflex Arkitekter i Göteborg med kontor på Kungsportsavenyn 37.

Uppbyggnaden av Göteborgs nya landmärke Kineum är i full gång. Huset är ritat av Reflex Arkitekter och byggs i stadsdelen Gårda.

[ Annons ]

Kineum är ett av flera uppdrag som Reflex vunnit i Göteborg på senare tid. För att möta efterfrågan från Västsvenska kunder har man därför beslutat att etablera ett kontor i Göteborg.

– Vi vann nyligen en upphandling för ett stort kontorshus i Mölndal och i och med vårt arbete med Kineum vill vi markera vår närvaro i Göteborg genom att etablera oss här. Historiskt har vi genomfört flera fina projekt i Göteborg, så det är på tiden att vi finns på plats på riktigt, säger Marco Testa, vd på Reflex.

Den nya kontoret etableras på Kungsportsavenyn 37 i centrala Göteborg.

Fakta om Kineum
Kineum är ritat av Reflex och är ett samarbete mellan NCC och Platzer, en 27 våningar hög byggnad som kommer att präglas av rörelse, samverkan och mångfald. Projektet kommer att färdigställas 2020.

Reflex och Göteborg
Förutom aktuella Kineum har Reflex Arkitekter ritat Radisson Blu Riverside. Hotellet är placerat på Lindholmspiren i Göteborg. Skanska är byggherre och entreprenör och operatör är Winn Hotel Group. Hotellet rymmer 265 rum, restaurang i entréplan, konferensavdelning och ett spektakulärt spa på taket med utsikt över Göta älv.

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]