[ Annons ]

Publicerat 3 februari, 2017

Redaktionen tipsar: Fyra spännande poddar från branschen

I veckan blev Riksbyggens hållbarhetschef Charlotta Szczepanowski utsedd till "Influencer of the year" av Management events. Hon är en av flera profiler i branschen som startat egna podcasts. Här har Fastighetstidningen samlat ihop intressanta avsnitt av fyra poddar att lyssna på i helgen.

hallbart

[ Annons ]

Hållbart

Charlotta Szczepanowski samtalar med hållbarhetsengagerade och kunniga medarbetare inom Riksbyggens organisation. I det här avsnittet tipsar Charlotta Szczepanowski om hur Riksbyggen själva arbetar för att uppfylla sitt löfte att göra rätt för sig i sitt hållbarhetsarbete.

Görs av: Riksbyggen. 

Lyssna här. 

samhallsbyggarpodden

Samhällsbyggarpodden

I Samhällsbyggarpoddens senaste avsnitt intervjuas Daniel Möller och Jannice Engman från MKB om vad kan vi lära oss av tidigare projekt då det byggts många bostäder på väldigt kort tid.

Görs av: Samhällsbyggarna. 

Lyssna här. 

stadspodden

Stadspodden

Hur ska den nya cykelinfrastrukturen finansieras? Det får miljö- och stadsutvecklingsminister Karolina Skog (MP) svara på i detta specialavsnitt av Stadspodden.

Görs av: NCC & Dome of Visions

Lyssna här. 

snaret

Snåret

Programledaren Emma Jonsteg träffar i detta avsnitt bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson som lyfter frågan om behovet av ökad prefabricering för att få billigare bostäder och försvarar investeringsbidragen för nya hyresbostäder.

Görs av: Svensk Byggtjänst. 

Lyssna här. 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]