Publicerat 18 juni, 2020

Raybased lanserar ny mjukvaruplattform

Fastighetsteknikbolaget Raybased lanserar nya mjukvaruplattformen Raybased 2Way och har sex fastighetsbolag klara som testkunder.

Raybased 2Way beskrivs bli hjärtat i Raybased och ger många nya möjligheter till användarvänlig och effektiv förvaltning för företagets kunder. Genom plattformen kan integrationer och trådlös datainhämtning ske enkelt till och från externa system och hanteringen av data samt styrsignaler till och från fastigheten förenklas, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

"Nu är alla delar på plats för att bygga ett lönsamt Raybased. Affärsmodellen med komponenterna hårdvara/sensorer i fastigheten, datainhämtning och applikationer där data görs användbar och värdefull för fastighetsägaren är i drift och vi kan på allvar leverera nytta till fastighetsägare i form av skalbara tjänster. Som vd är jag otroligt stolt och tacksam för det enorma arbete som all vår personal och teamet från Queens Lab lagt ner", säger Jonas Almquist vd på Raybased.

Som en del i Raybaseds marknadsarbete installeras sensorer och applikationer hos ett antal testkunder. Genom dessa får Raybased in värdefull feedback från verkliga användare och kan optimera tjänsterna ytterligare.

Testkunderna består av Strömstadsbyggen, Kuststaden Projektutveckling, Fortinova Fastigheter, Kvarnvreten Fastigheter (existerande kund), Hjalmarsson Bostäder och hos Fastighetskontoret Göteborg Stad (existerande kund).

Lars Johansson
lars.johansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]