Solna United blir ett modernt kontorshus med tio våningar och garage i källarplan. Foto: Skanska.
Publicerat 17 januari, 2019

Randstad flyttar in i Solna united

Skanska hyr 4 400 kvadratmeter i Solna united. Hyresgäst är bemannings- och rekryteringsföretaget Randstad och kontraktet är på fem år.

Randstad har tidigare haft verksamhet på Regeringsgatan i centrala Stockholm, men skapar nu ett nytt kontor för sina tre varumärken Randstad, Dfind och Antenn.

[ Annons ]

Inflyttning är planerad till april 2020.

– Vår flytt till Solna är både logisk och strategisk. Vi kommer till nya, funktionella och kreativa lokaler som är anpassade efter våra specifika behov, vilket så klart blir ett lyft för alla våra medarbetare. Samtidigt är det geografiska läget perfekt när vi ska möta såväl kunder som kandidater, säger Johan Lagercrantz, vd på Randstad Sverige.

De första hyresgästerna flyttar in i Solna united under senhösten 2019. och är nu uthyrd till över 90 procent. Andra hyresgäster förutom Randstad bland andra Bavaria Stockholm, Knightec, Arla Foods, Sabis, AGA, Fortum och Telecomputing.

– I och med uthyrningen till Randstad återstår totalt endast cirka 2 000 kvadratmeter i Solna United. Det rör sig om toppvåningarna. Vi tror att även dessa ytor är uthyrda inom kort, säger Maria Ronvall, uthyrningsansvarig på Skanska Fastigheter Stockholm AB.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]