Publicerat 14 februari, 2018

Pusshållplats i Värtahamnen

Fastighetsägarna i den framväxande stadsdelen Värtahamnen slår ett slag för kärleken. På pusshållplatsen är fritt framför den som vill att pussas från och med Alla Hjärtans Dag och framåt.

Från och med idag, Alla Hjärtans Dag, och några veckor framåt firas kärleken i Värtahamnen. Utsmyckningen med hjärtan i Värtahamnen är en ljusinstallation som också ska visa att Stockholms stad och fastighetsägarna kommer att addera mer kärlek till området.

[ Annons ]

– Vi gör det för att vi vill se mer kärlek och hjärta i den framväxande stadsdelen Värtahamnen som idag upplevs som karg och kall. Förhoppningsvis kommer vi att kunna sprida lite omtanke och kanske kan några spontana pussar ges – med samtycke förstås, säger Kristina Alvendal, sammankallande för Fastighetsägarna i Värtahamnen.

Pusshållplatsen ligger i närheten av gångtunneln för gående från Finlandsparken och Gärdets t-bana. Det kommer även att finnas hjärtan utefter gångtunneln som leder till kontoren och färjeterminalen samt på en fastighet vid Hangövägen, som ägs av Kungsleden.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]