[ Annons ]

Daniel Svartling, IT- och innovationschef på Wallenstam & Jonas Arvidsson, VD och medgrundare av Parakey Foto: Parakey.
Publicerat 6 oktober, 2020

Proptech-bolag och fastighetsägare utvecklar digitalt lås

PropTech-bolaget Parakey har gått samman med Fabege, Klövern, Stena Fastigheter och Wallenstam för att utveckla digitalt lås.

Parakey bildade tillsammans med Fabege, Klövern, Stena Fastigheter och Wallenstam en styrgrupp under våren, med syfte att gemensamt utveckla ett nytt digitalt lås. Låset ska kunna användas i såväl kommersiella fastigheter som flerbostadshus, och kunna möta efterfrågan på säkra, flexibla och skalbara digitala lås från kunder i fastighetsmarknadens alla segment.

– Professionella, digitala lås är något vi på Wallenstam tror mycket på. Vi är väldigt glada att få vara med på den här resan, som vi ser som ett viktigt och prioriterat område i vår verksamhet”, säger Daniel Svartling, it- och innovationschef på Wallenstam och fastighetsbolagets representant i styrgruppen.

[ Annons ]

Representanter från Fabege, Klövern, Stena Fastigheter och Wallenstam har agerat kravställare och bidragit med inspel utifrån digitala strategier samt säkerställt framtagandet av ett säkert, kostnadseffektivt och skalbart digitalt lås för professionellt bruk.

– Det är unikt och mycket värdefullt för oss på Parakey att tillsammans med några utvalda ledande aktörer inom fastighetsbranschen genomföra detta stora produktutvecklingsprojekt, säger Jonas Arvidsson, VD på Parakey.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]