Foto: Prologis
Publicerat 3 september, 2018

Prologis hyr ut till DHL i Torslanda

DHL hyr ytterligare 9 000 kvadratmeter av Prologis i Torslanda, Göteborg. Därmed tar DHL över hela fastigheten DC4.

DHL supply chain hyr nära en miljon kvadratmeter av Prologis i världen och är därmed en av fastighetsägarens största kunder. Den nya utrymmena, som är belägna i fastigheten DC4 i Prologis logistikpark 1 i Torslanda, ska användas av en kund till DHL. Verksamheten inleds under det andra kvartalet 2019.

[ Annons ]

– Det känns bra att kunna expandera vår närvaro och växa i en så viktig region som Göteborg, både för oss och våra kunder. Prologis har varit en mycket värdefull partner i det här projektet och har visat en fantastisk flexibilitet när det gäller att möta våra behov, säger Anders Mars, chef för affärutveckling och kundansvarig på DHL supply chain Norden.

? DHL är en av våra viktigaste kunder och vi uppskattar att de just valt att samarbeta med oss när de vill expandera i göteborgsområdet. Våra logistikparker i Torslanda har en strategisk placering för alla företag som vill vara nära Göteborgs hamn och samtidigt vara väl positionerade för att nå ut i hela Norden, säger Bram Verhoeven, Prologis regional head Northern Europe.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]