[ Annons ]

Foto: Profi Fastigheter
Publicerat 11 oktober, 2019

Profi hyr ut i Kista

Profi Fastigheter hyr ut totalt 1 550 kvadratmeter kontor i Nordic Forum i Kista, utanför Stockholm Hyresgäster är Kofax Sweden Technologies och Strong Point Technology.

Profi Fastigheter förvärvade den 44 000 kvm stora Nordic Forum i november 2016 och har under året utvecklat fastigheten. Bland annat har två stora vinterträdgårdar förvandlats till välkomnande lounger, den nya receptionen har utökats med ett café, restaurangen och konferensen har byggts om.

[ Annons ]

Vid förvärvet hade Nordic Forum relativt stora kontorsvakanser, men sedan dess har Profi Fastigheter drivit ett aktivt uthyrnings- och förvaltningsarbete som har givit resultat. Tillsammans med tidigare kommunicerade uthyrningsaffärer har avtal på över 5 000 kvadratmeter tecknats hittills i år.

Bland hyresgästerna märks Sabis, Direkt Press, Asus, Bioservo, Hamamatsu och Handicare.

– Vi är väldigt nöjda med att välkomna Kofax och StrongPoint till nordicForum. Det här är ytterligare en affär som är ett resultat av vår strategi där vi genom aktiv uthyrnings- och utvecklingsarbete erbjuder en kundanpassad kontorsprodukt i en fastighet som är under transformation, säger Mathias Björkman, chef aktiv förvaltning.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]