Foto: Profi Fastigheter.
Publicerat 29 augusti, 2019

Profi hyr ut i Bredden

Profi Fastigheter hyr ut till Takcentrum i Bredden. Lokalerna är på 1 300 kvadratmeter och tillträde sker i september 2019.

Takcentrum säljer produkter inom tak och tätskikt och etableringen i Bredden är företagets andra i Stockholmsområde. Uthyrningen ligger enligt Profi Fastigheter i linje med företagets strategi att ”skapa norra Stockholms ledande kluster av verksamheter inom hem, fritid och bygg i Bredden.”

[ Annons ]

Bredden ligger mellan Stockholm och Arlanda och rymmer runt 200 000 kvadratmeter kontor och handel. Bland Takcentrums blivande grannar märks bland andra Bauhaus, Mio Möbler, Jysk, Marbodal, Folkpool, Sveafönster och Kakeldax.

– Takcentrum är ett välkommet tillskott i Bredden och kompletterar på ett utmärkt sätt övriga verksamheter på den västra sidan om E4:an. Nu har vi i stort sett inga vakanta handelsytor kvar varför vi ser över hur vi kan utveckla beståndet ytterligare för att skapa fler attraktiva butikslokaler, säger Mathias Björkman, chef aktiv förvaltning på Profi Fastigheter.

 

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]