[ Annons ]

Profi har nyligen genomfört ett flertal större uthyrningar omfattande över 20 000 kvadratmeter lokaler i Stockholm.
Publicerat 14 september, 2011

Profi hyr ut 20 000 kvm

Profi har nyligen genomfört ett flertal större uthyrningar omfattande över 20 000 kvadratmeter lokaler i Stockholm.

Profis fastighetsbestånd omfattar för närvarande drygt 270 000 kvadratmeter lokaler fördelat mellan 27 fastigheter i Stockholm, Göteborg och Malmö.

[ Annons ]

Bland uthyrningarna kan nämnas Lillsätra 3 (Sätra) där uthyrning på 5 900 kvadratmeter skett på långt avtal till logistik- och servicebolaget Servistik. I samma fastighet har Profi hyrt ut ca 2 600 kvm på långt avtal till den börsnoterade tele- och data koncernen Phonera.

I Styckjunkaren 3 (Solna) har Nobina Swebus tecknat sig för ca 4 200 kvadratmeter . Större uthyrningar har dessutom gjorts till Sodexo och Sundbybergs Kommun i fastigheten Freden Större 11 (Sundbyberg), Itrim och Länsförsäkringar i fastigheten Linneduken 5 (Brommaplan), Ortopedteknik i Sjukhuset 9 (Danderyds sjukhus) m.fl.

– Vi har varit mycket aktiva på uthyrningssidan och det är tillfredställande att vi kunnat etablera så många bra hyresgäster i våra lokaler. Dessa uthyrningar har gjorts i en stark hyresmarknad men skall även ses mot bakgrunden av vår starka interna förvaltningsverksamhet. Genom dessa uthyrningar, som motsvarar närmare 8 % av Profis bestånd, har vi väsentligt förlängt kontraktsdurationen och säkrat stabila kassaflöden, säger Staffan Olsson, VD på Profi.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]