Foto: Platzer
Publicerat 22 januari, 2020

Platzer rekryterar trippelt

Platzer fastigheter stärker organisationen med tre rekryteringar. Henrik Axelsson blir ny affärsutvecklingschef, Johan Franzén ny affärsområdeschef industri/logistik och Karoliina Callavik går in i rollen som tillförordnad verksamhetsutvecklingschef.

Johan Franzén kommer närmast från Catena och rollen som regionchef inom Catena. Han tillför kompetens inom såväl sälj/marknad som logistikmarknaden, vilket är tänkt att komplettera Platzers organisation i en tillväxtfas inom segmentet.

[ Annons ]

– Det finns en enorm potential inom affärsområdet industri/logistik. Jag ser fram emot att, tillsammans med mina nya kollegor, utveckla nya och befintliga fastigheter i Sveriges logistikhuvudstad Göteborg. Jag hoppas kunna bidra med engagemang, glädje och kunskap för att Platzer ska kunna göra samma tillväxtresa inom logistikfastigheter som de gjort i kontorssegmentet, säger Johan Franzén.

Henrik Axelsson har en erfarenhet från både entreprenörs- och fastighetsägarsidan, bland annat från med projekt- och affärsutveckling på Castellum.

– Platzer har visat upp en imponerade utveckling de senaste åren. Jag är glad att jag får möjligheten och förtroendet att vara en del av den framtida tillväxtresan, säger Henrik Axelsson.

Samtidigt tar även Karoliina Callavik, med erfarenhet från Cobel, Caverion och Coor Service Management, plats som tillförordnad verksamhetsutvecklingschef

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]