Foto: Diös
Publicerat 25 oktober, 2019

Pickpackpost – Diös nya paketombudstjänst

Diös startar Pickpackpost, ett nytt koncept för bland annat paketombud och lagerlösning Den 15 november lanseras tjänsten i In:gallerian i centrala Sundsvall.

Med Postnord som första logistikpartner är målet är att Pickpackpost ska bli Sundsvallsbornas främsta val för upphämtning och inlämning av paket i city. Kunderna ska även ha möjlighet att prova beställda klädesplagg.

[ Annons ]

– I nästa steg utvecklar vi lager- och upplockningstjänster för våra hyresgäster som en naturlig del av hela konceptet. Då förenklar vi arbetet för våra hyresgäster och bidrar till utveckling av deras verksamheter. Nu ser vi fram emot vårt samarbete med Postnord och snart också fler aktörer inom logistik, säger Andreas Eriksson, affärsutvecklare, Diös.

Tjänsten bygger på ny teknik genom flexibel RFID och utskjutet lager. PPP etableras stegvis, med start i mitten av november. Utöver Postnord ska man i framtiden utöka med fler aktörer.

– Jag är övertygad om att våra kunder kommer att uppskatta att vi öppnar ett ombud i In:gallerian och jag ser fram emot samarbetet med Diös och PickPackPost, säger Annette Santner, Retailområdeschef Nord, Postnord.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]