Pia Sjöberg. Foto: Boklok
Publicerat 2 maj, 2016

Pia Sjöberg tillbaka till Skanska

Pia Sjöberg blir ny affärschef för södra Stockholmsregionen inom Boklok. Därmed är hon tillbaka hos Skanska där hon tidigare varit distriktschef.

Boklok – ett samarbetsbolag mellan Skanska och Ikea – rekryterar Pia Sjöberg som ny affärschef för södra Stockholmsregionen.

[ Annons ]

Pia Sjöberg kommer närmast från Svensk Filmindustri där hon var chef för SFs egen TV- och filmproduktion. Dessförinnan har hon lång erfarenhet av bostadsutveckling från Skanska bland annat som distriktschef för Skanska hus Stockholm Syd. På Boklok blir hon chef för kontoret i Södertälje med ansvar för södra delarna av Stockholmsregionen.

– Vi är väldigt glada att Pia Sjöberg börjar hos oss. Hon har en marknadsförståelse som kommer fortsätta att utveckla Boklok mot marknadens nöjdaste kunder. Pia har även ett stort kontaktnät i regionen som stärker vår ställning framöver, säger Bengt Fardelius, chef för Affärer och projekt på Boklok.

Boklok har växt med över 30 procent årligen de senaste fem åren och med en ny femårsstrategi är målen högt ställda. I Stockholmsregionen är målet att bygga mer än 3000 bostäder fram till 2020.

– Jag har följt Bokloks starka utveckling under flera år på Skanska. Det ska bli mycket spännande att arbeta med ett så relevanta boendekoncepten, särskilt med tanke på den stora bostadsutmaningen vi står inför, säger Pia Sjöberg.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]