[ Annons ]

Foto: NCC
Publicerat 29 januari, 2021

Philips flyttar in i K12

Teknikföretaget Philips Sverige flyttar in i nya kontorslokaler i den nybyggda K12 i Järva Krog, Stockholm. Därmed blir man granne med bland andra NCC.

Lokalerna är på 900 kvadratmeter och enligt Philips vd, Anna-Carin Strandberg, har de anpassats efter företagets specifika behov. 

– Philips Sveriges nya kontor i Järva Krog uppfyller alla våra krav vad gäller ett modernt ”post-covid”-kontor. I en tid där allt fler arbetar hemifrån, har våra interna undersökningar visat att medarbetare framför allt värdesätter kontoret för samarbeten. Det har vi tagit fasta på, och ytorna har anpassats efter våra behov, säger hon i en kommentar.

[ Annons ]

Uthyrningen är en del i en fastighetsaffär med Fastpartner, som äger fastigheten K12 sedan cirka ett år tillbaka. Andra hyresgäster i K12 är NCC, som nyligen installerade sitt nordiska fastigheten, där även 3M och Mitru tecknade hyreskontrakt 2019–2020.

– Som betydande projektutvecklare i Järva Krog ser vi mycket positivt på att Philips har valt området för sitt nya kontor. Med Philips stärks områdets attraktionskraft ytterligare och det är ett bevis för Järva Krog som inspirerande stadsdel med ett brett serviceutbud och attraktivt läge för moderna och flexibla kontor. NCC ser fram emot att få Philips som granne här i huset och i kvartersstaden, säger Andreas Lindelöf, regionchef Stockholm NCC Property Development. 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]