[ Annons ]

Foto: Citycon.
Publicerat 23 september, 2020

Peter Brodd ny affärsområdeschef på Citycon

Citycon rekryterar Peter Brodd till rollen affärsområdeschef på Citycon i Sverige. Han har en bakgrund som konsult och har tidigare haft ledande roller inom telekombranschen.

Peter Brodd har erfarenhet från företag som Tele 2, Tre, Polaroid och Haagen Dazs. Enligt Citycon stärker rekryteringen Citycons utvecklingen av framtidens attraktiva mötesplatser i urbana knutpunkter.

–  Vi välkomnar Peter Brodd som kommer bidra till att utvecklingen av Citycon genom sin mångåriga erfarenhet av förändringsledning i mångkulturella organisationer, säger Sanna Yliniemi, Vice President, Centre Management på Citycon.  

[ Annons ]

 Citycon har en stark position som ägare, förvaltare och utvecklare av blandade centrummiljöer i Norden med ett fastighetsbestånd till ett värde av 4,4 miljarder Euro. Av totalt 40 centrum finns nio i Sverige, inklusive Kista Galleria, Liljeholmstorget Galleria, Jakobsbergs Centrum, Åkersberga Centrum, Tumba Centrum, Mölndal Galleria, Stenungstorg, Högdalen Centrum och Fruängen Centrum.

– Våra centrum är platser där man löser många av vardagslivets behov av shopping, service och upplevelser. Förändringstakten är hög och utvecklingspotentialen stor. Det ska bli oerhört spännande att få arbeta med centrumens fortsatta utveckling. Jag tror att jag med min bakgrund kan komma med idéer utvecklar vårt arbetssätt och förstärker kundupplevelsen i centrumen, säger Peter Brodd.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]