Per Högdin, tillträdande projektchef för Telestaden.
Publicerat 1 juli, 2016

Per Högdin blir projektchef för Telestaden

Per Högdin har utsetts till projektchef för Telestaden som är Rikshem och Ikano Bostads gemensamma stadsutvecklingsprojekt i Farsta.

Per Högdin är idag vd för P&E Fastighetspartner och har bland annat varit projektchef för Vällingby Parkstad. Tidigare har han även ansvarat för utvecklingen av stadsdelen Ulriksdal, Riksten friluftsstad och Bromma Blocks.

[ Annons ]

– Telestaden är ett stort och långsiktigt projekt och vi är väldigt nöjda med att Per Högdin kommer att leda arbetet, säger Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef på Ikano Bostad.

– Kombinationen av Pers erfarenhet av stadsutveckling samt Rikshem och Ikano Bostads ambitioner för Telestaden kommer att resultera i en attraktiv stadsdel som berikar hela södra Stockholm, säger Karl Johansson, transaktionschef Rikshem.

Med minst 3 000 blivande hem är Telestaden ett av södra Stockholms största stadsutvecklingsprojekt. Här skapar Rikshem och Ikano Bostad en varierad stadsdel med såväl hyresrätter, bostadsrätter, arbetsplatser, förskolor, skola, närservice och grönområden.

– Efter att ha arbetat med stadsutveckling under många år känns det nu mycket spännande att få möjlighet att leda utvecklingen av ett av Stockholms mest intressanta utvecklingsområden, säger Per Högdin.

Per Högdin tillträder efter sommaren.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]