[ Annons ]

Bild: Gatun Arkitekter.
Publicerat 25 februari, 2020

Peabs fastighet i Ulriksdal fullt uthyrd

Peab Fastighetsutveckling hyr ut yta till Easy Telefoni i ny fastighet i Ulriksdal, Solna. I och med tecknandet av hyreskontraktet är fastigheten fullt uthyrd.

Den aktuella fastigheten har elva våningar och är ritad av Roger Spetz från Gatun Arkitekter. Easy Telefoni får bland annat sällskap av gymkedjan, som hyr de tre översta våningsplanen för både kontors- och gymverksamhet.

[ Annons ]

– Vi är glada för att Easy Telefoni flyttar in och att vi nu har ett hus som är fullt uthyrt i god tid innan färdigställandet, säger Fredrik Pettersson, regionchef Peab Fastighetsutveckling.

Fastigheten är en av sex som Peab utvecklar längs med E4:an, och nu fortsätter man arbetet med utvecklingen av nästa projekt The Gardens – ett nytt landmärke med magnifik utsikt över nationalstadsparken och en arkitektur som tar för sig. Peab har även byggt 500 bostäder i området.

– Utsikten från The Gardens takterrass, ut över Nationalstadsparken, kommer att bli magnifik. Ulriksdal är helt klart en unik plats. Här skapas kontor, bostäder och miljöer med nära till såväl grönska som till stadens puls. Vi vill ge alla som bor och verkar här bra möjligheter till liv och rörelse något som medverkar till att det blir ett extra spännande område, säger Fredrik Pettersson.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]