[ Annons ]

Camilla Ahlgren. Foto: Peab.
Publicerat 4 juni, 2020

Peab rekryterar marknads- och uthyrningschef

Camilla Ahlgren tillträder den nyinrättade tjänsten som marknads- och uthyrningschef på Peab Projektutveckling Syd. Hon kommer närmast från Ikea.

– Vi är glada över att vi har lyckats rekrytera någon med så god insyn i en snabbt föränderlig del av fastighetsbranschen. Med rekryteringen av Camilla Ahlgren som marknads- och uthyrningschef på Peab Projektutveckling Syd stärker vi vår förståelse för omvärlden ytterligare, något som i förlängningen kommer innebära att vi blir ännu bättre på att hjälpa våra hyresgäster att bli långsiktigt framgångsrika, säger Christian Dahlman, chef för Projektutveckling Syd.

Camilla Ahlgren har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer senast från Ingka Centres (tidigare Ikea Centres), där hon arbetade som Head Of Leasing. Hon har där, och på andra befattningar, på nära håll följt och analyserat retailmarknadens snabba och komplexa förändring. Hon har vidare varit med och utvecklat strategier för hur man som fastighetsägare ska ställa om och utveckla nya och befintliga erbjudanden.

[ Annons ]

– Jag har under flera år haft förmånen att följa den snabba och spännande förändringen på retailmarknaden på nära håll. Det finns många intressanta trender som man med rätt paketering kan skapa spännande erbjudanden kring och som går att överföra till andra segment i branschen, säger Camila Ahlgren.

Camilla Ahlgren tillträdde den nyinrättade tjänsten som marknads- och uthyrningschef på Peab Projektutveckling Syd den 15 maj.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]